Bekijk het assortiment

Klantbeoordelingen

Sien en Co hecht veel waarde aan de mening van haar klanten en deelt deze klantbeoordelingen graag met je. Lees hieronder de meest recente recensies.

Dit vinden klanten van Sien en Co

"Snelle levering nog net voor de vakantie, en alles super leuk ingepakt! Een heel fijn pakketje om te mogen ontvangen, en m'n neefje was enthousiast over de leuke vakantiebingo."
Angela (25 juli 2016)

"Overzichtelijke website, bestellen en betalen erg gemakkelijk. Volgens afspraak bezorgd in een keurig verpakte doos. Helemaal in orde en dik tevreden."
Fam. Hermens (8 juli 2016)

"Heel tevreden. Snelle levering en erg klantvriendelijk!"
Samantha (3 juli 2016)

"Snelle levering, netjes ingepakt en altijd een vriendelijk antwoord!"
Marjolein (2 juli 2016)

"I was very satisfied with your service. Thank you for your work. It was quick and correct."
Dobó (9 juni 2016)

"Snel en leuk ingepakt."
Mirjam (8 juni 2016)

"Super snel je bestelling binnen en heel netjes leuk ingepakt en een leuk cadeautje erbij altijd leuk!!!​"
Dorothe (8 juni 2016)

"Product snel geleverd tegen een goede prijs en lage verzendkosten​."
Paulus (8 juni 2016)

"Leuke spulletjes voor op vakantie en onderweg. Superleuk ingepakt. Goede service."
Femke (8 juni 2016)

"Super mooi ingepakt! Met een leuk kaartje eraan. Erg verrassend!"
Gerdien (5 april 2016)

Klantenervaringen SienEnCo
9,9 van 10
(34 beoordelingen)

Lees meer klanten beoordelingen:

Facebook
Webwinkelkeur

Jouw mening telt!

Heb jij een tof knutselpakket bij Sien en Co gekocht? Ook jouw mening hoor ik graagLaat mij (en andere klanten) weten wat je van het product en Sien en Co vond.

Webwinkel keurmerk

Stichting WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Stichting WebwinkelKeur zorgt ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en je de ervaringen met een webwinkel kunt delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door jou als door Stichting WebwinkelKeur beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!

Ga naar WebwinkelKeur om meer klantbeoordelingen over Sien en Co te lezen. 

Ook om je eigen ervaringen met Sien en Co te delen kun je op bovenstaande link klikken.

© 2013 - 2017 Sien en Co, voor kinderen die gek op knutselen zijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.